Voorstellen

Ik ben Aafke Wuite, passie voor dieren, de natuur, het leven zelf en een missie om dieren te helpen.

Sinds 2009 voer ik met veel passie en plezier mijn eigen praktijk. Mijn doelstelling is het in balans brengen van dieren en daardoor zowel dier als eigenaar te helpen. Naast het behandelen van paard of hond probeer ik de klachten in het totaalbeeld te plaatsen en mee te denken aan wat de eigenaar zelf kan doen om de klachten te verhelpen, voorkomen of verminderen. Daarbij maak ik gebruik van de technieken die het best bij het dier passen en zet indien nodig numerologie in. Ook is het mogelijk dat ik u doorverwijs naar een collega.

CV:

Diergeneeskunde:
Van 1998 tot 2003 heb ik Diergeneeskunde gestudeerd en daarin mijn doctoraal behaald. Tijdens mijn studie raakte ik gefascineerd door de werking en kracht van het lichaam en door behandelingen die erop gericht zijn het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken.

Osteopathie:
Vanuit deze fascinatie ben ik na mijn Doctoraal Diergeneeskunde gestart met de opleiding Osteopathie voor Dieren aan het ICREO (International College for Research on Equine Osteopathy). Aan het ICREO heb ik mijn diploma behaald in de Animal Osteopathy.

Daarnaast heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van chinese geneeskunde (acupressuur), energetische geneeskunde, numerologie, aromatherapie en kruidengeneeskunde. Inzichten hieruit zet ik in als aanvulling op een osteopatische behandeling.